Acte

Presentació de la novel·la 'Essències criminals' de M. Àngels Solé

dissabte, 29 de Abril de 2017 a les 19:00 a Argençola



Presentació de la novel·la 'Essències criminals' de  M. Àngels Solé

El dissabte 29 d’abril a les 7 de la tarda es farà a la Sala d’Actes de l’Ajuntament d’Argençola, la presentació de la novel·la Essències criminals de M. Àngels Solé.

M. Àngels Solé (Igualada 1963) és llicenciada en ciències biològiques (botànica), i ha alternat la seva professió com a docent amb les seves dues passions, els llibres i les plantes. Actualment viu a Argençola amb la seva família. L'entorn rural d'aquest municipi i un somni recurrent han inspirat Essències Criminals.

A Essències Criminals, un agent de l'FBI, Stephen Lausach, amb una addicció no volguda, és obligat a viatjar al centre de Catalunya per sotmetre's a un tractament de rehabilitació. En el procés, ell i la seva terapeuta, Sam Ivern, especialista entre d'altres en l'ús d'olis essencials, es veuran implicats, conjuntament amb els Mossos d'Esquadra, en la resolució d'una colla d'assassinats al voltant de la Sagrada Família.

La seva és una novel·la negra, gènere que des de fa uns anys ha començat a ser valorat en la seva mesura i ha ocupar el lloc que li pertoca pels nombrosos lectors que el segueixen. Actualment hi ha certàmens literaris de relleu a casa nostra com BCN Negra, Tiana Negra o els més recents El Segre de Negre a Lleida o El Vi fa Sang a L’Espluga de Francolí que han ajudat a fer conèixer les obres dels autors de fora i a fer d’altaveu dels escriptors negres catalans.

Si voleu saber-ne més, no us perdeu la presentació. L’Ajuntament d’Argençola i l’autora us conviden a tots a assistir-hi.

M. Àngels Solé autora de la novel·la 'Essències criminals' de - Argençola
M. Àngels Solé autora de la novel·la 'Essències criminals' de
Autor: argençola



Insertada per: Argençola


Ho vols compartir?

dijous, 28 de Març de 2024


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal