Agricultura dimarts, 20 de Febrer de 2018

La Diputació de Barcelona convoca places de personal del PVI


Autor: argençola

Es publiquen les bases per les convocatòries del procés selectiu de constitució de les borses de personal per la nova campanya de prevenció d'incendis 2018. Termini per a la presentació de sol·licituds fins a dia 23 de març

Convocatòria per cobrir places d'informador-guaita forestal i operadors de comunicacions
Convocatòria per cobrir places d'informador-guaita forestal i operadors de comunicacions Foto: Eduard González

La convocatòria d'aquest procés selectiu de personal ha de proveir la borsa del Pla d'Informació i vigilància per tal de cobrir un total de 182 places d'informadors, 40 guaites i 27 operadors de comunicacions de la campanya 2018.

Les bases de la convocatòria es poden consultar a la pàgina web de la Diputació de Barcelona amb les referències: Guaita-Informador/a (S-01/18) i Operador/a de comunicacions (S-02/18).

Divendres passat, dia 9 de març de 2018, es van publicar les bases al DOGC deixant el termini per a la presentació de sol·licituds fins a dia 23 de març de 2018. Enguany la sol·licitud ha d'anar acompanyada amb la documentació-acreditacions per la valoració de mèrits.

Podeu disposar de la informació actualitzada a la pàgina web www.diba.cat/incendis i a través de les xarxes socials amb el hashtag #pvidiba



Etiquetes: ofertes treball forestal diputació barcelona



Ho vols compartir?