Fires i Festes divendres, 11 de Agost de 2017

Festa major d'Argençola 2017


Autor: argençola

Els dies 11, 12 i 13 d’agost

cartell Festa major d'Argençola 2017
cartell Festa major d'Argençola 2017 Foto: argençola

Els propers dies 11, 12 i 13 d’agost, pels voltant de Sant Llorenç, patró del municipi, Argençola celebrarà la seva Festa Major, organitzada per l’Ajuntament i la Jove Comissió de Festes d’Argençola.

Els actes començaran la tarda de divendres 11 d’agost a partir de les 8 amb el Pregó. A continuació el grup Protons ens oferiran una batucada. A dos quarts de 10 se servirà el sopar, consistent en una Fideuà. Els tiquets es vendran el mateix divendres per un preu de 4 euros, el sopar servirà per agafar forces per la llarga Nit Jove.

La Nit Jove començarà a partir de les 11 de la nit amb el clàssic corre carrers, amenitzat amb la música dels Protons. A partir de la 1 de la matinada podrem escoltar a la Plaça Mariano Mestre els concerts de Tremenda Jauria i La Banda Biruji, a partir de les 3 de la matinada. La nit acabarà amb la disco mòbil de DJ Jota, DJ Perci i DJ Texas.

Dissabte dia 12 les activitats començaran a partir de les 5 de la tarda, amb un caràcter més tranquil i familiar. A partir de les 5 hi hauran inflables i jocs per la canalla a la Plaça Mariano Mestre. Seguidament podrem gaudir de l’actuació del Mag Ferran i d’una Xocolatada per a tots els assistents.

A partir de dos quart de 8 començarà el concert del grup Slalom Express. A les 10 del vespre i per un preu de 2 euros es podrà participar a la Botifarrada. A dos quarts de 12 de la nit començarà el Ball de Festa Major amb el grup Slalom Express i a la mitja part es farà el sorteig d’una panera.

Diumenge 13 d’agost a les 12 del migdia es celebrarà l’Ofici de Festa Major a l’església de Sant Llorenç i seguidament hi haurà l’actuació del quintet de Cobla Terres de Marca. A partir de dos quarts de 2 es farà un vermut popular per a tots els veïns a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Diumenge a la tarda la Plaça Mariano Mestre s’omplirà de música i bon ambient amb les actuacions de Gaviota Street Band a dos quarts de 7, Judit Neddermann a partir de les 8 i Cesk Freixas a partir de les 10 del vespre.

Cap a les 9 del vespre es podrà degustar un sopar a base de Tapes i entrepans. Una bona manera d’acabar la Festa Major a la Plaça acompanyats de bona música, unes vistes immillorables, la posta de sol i potser fins hi tot de les llàgrimes de Sant Llorenç.

Hi sou tots convidats, no us la perdeu!.

Nit Jove Festa major d'Argençola 2017 - Argençola
Nit Jove Festa major d'Argençola 2017
Autor: argençola


Etiquetes: festa major Argençola



Ho vols compartir?