Govern municipal dijous, 7 de Març de 2019

Argençola renova l'enllumenat públic


Autor: argençola

L'actuació suposa la modernització de la xarxa, la millora de l'eficiència energètica i un estalvi econòmic en el consum energètic anual

Argençola renova l'enllumenat públic
Argençola renova l'enllumenat públic Foto: Ramon Sunyer

Recentment han finalitzat les obres del Projecte elèctric de substitució i millora de l’enllumenat exterior del nucli d’Argençola. Una actuació global per tal de disposar d’una homogeneïtzació de la instal·lació amb un nou cablejat i que substitueix els punts de llum per uns de de tipus LED més eficients energèticament i que suposen un estalvi econòmic en el consum energètic anual.

La disposició de les lluminàries és gairebé la mateixa en tots els trams, tret d’alguns punts concrets que, donades les característiques actuals d’enjardinament o usos a que estan destinats, s’ha fet una redistribució per tal d’optimitzar la il·luminació d’aquests espais. Els sistema de cablejat s'ha soterrat en la major part de la xarxa.

L’obra s’adjudicà a Electricitat Boquet, S.L. el passat agost per un import total de 77.440,00 euros (IVA inclòs). Al concurs obert realitzat s’hi van presentar un total de 8 empreses.

L’enllumenat públic existent del nucli del municipi de Argençola era una instal·lació obsoleta que havia arribat a la seva fi, degut a les inclemències ambientals a que ha estat sotmesa i també per la vida útil dels receptors així com altres elements de la instal·lació.

PROJECTE EXECUTIU D'ENLLUMENAT EXTERIOR A ARGENÇOLA



Etiquetes: enllumenat públic argençola



Ho vols compartir?