Societat divendres, 19 de Juny de 2020

Reapertura del Consultori de Jorba


Autor: argençola
Informació per a visites mèdiques al CAP
Informació per a visites mèdiques al CAP Foto: anoia rural

El consultori locals (CL) de Jorba recupera progressivament la seva activitat a partir d’aquest dilluns, 15 de juny i obrirà els dijous al matí per a la ciutadania de Sant Martí de Tous, Clariana, Bellprat, Jorba, Sant Genís, l’Espelt, Copons, Montmaneu, Argençola, Rubió i Veciana.

Per poder gestionar les demandes de la ciutadania, abans de desplaçar-s’hi cal trucar-hi o bé contactar-hi a través de l’eConsulta, o de l’opció Com et podem ajudar, contacteu amb mi de la pàgina web de programació de visites, amb l’objectiu de concretar els detalls de la visita. El telèfon de contacte per gestionar les visites és el 93 808 65 00, que correspon al Consultori Local La Pobla de Claramunt, podeu fer-hi consultes de 8 a 20 h de dilluns a divendres.

L'atenció pediàtrica segueix ubicada al CAP Vilanova del Camí. Abans de desplaçar-vos, de dilluns a divendres de 8 a 20 h. truqueu al 93 806 33 02, o envieu una eConsulta a través de l’aplicació La Meva Salut. De dilluns a divendres de 20 h a 8 h, caps de setmana i festius les 24 h., truqueu al CAP Anoia: 93 805 35 00 (Ps. Verdaguer, 170 Igualada) o bé al 061



Etiquetes: atenció mèdica consultori jorba



Ho vols compartir?