Societat dimarts, 27 de Abril de 2021

Tallers d'estiu d'Argençola 2021


Autor: argençola

Des del 28 de juny al 6 d'agost i del 30 d'agost al 10 de setembre amb opcions de servei d'acollida i servei de carmanyola. Inscripcions fins el 12 de juny

Tallers d'estiu d'Argençola 2021
Tallers d'estiu d'Argençola 2021 Foto: argençola

Del 28 de juny al 6 d'agost i del 30 d'agost al 10 de setembre es realitzarà l'edició 2021 del Taller d'estiu d'Argençola per a nens i nenes de 3 a 12 anys (de p3 a 6è de primària), organitzat per l'Ajuntament d'Argençola i gestionat per l'empresa igualadina Anima’ns Grup. Es realitzaran a la Sala 1 d'octubre de dilluns a divendres i l'horari serà de 9 a 1 del migdia. També es contempla oferir servei d'acollida i servei de carmanyola.

L’objectiu principal és que els infants puguin ampliar i gaudir d’aquest projecte, alhora que viuen tot un plegat d’aventures i emocions aprofitant al màxim l’entorn del poble. El casal respon també a la voluntat de l'Ajuntament de fer poble i afavorir la cohesió entre els nuclis del terme municipal.

Preus



Els preus són de 22 euros/setmana per empadronats i residents i de 44 euros/setmana per a no residents.

Les famílies residents que portin més d'un fill al casal, tindran un descompte de 5 euros en el preu a pagar, pel segon o successius fills.

El servei d'acollida, 8 a 9 del matí, es durà a terme si hi ha un mínim de 7 nens/setmana i el preu és de 13 euros per infant/setmana.

El servei de menjador de carmanyola, de 1 a 3 de la tarda, es durà a terme si hi ha un mínim de 8 nens setmana i el preu és de 17 euros per infant/setmana.

Podeu realitzar les inscripcions fins el 12 de juny, Fora de termini les inscripcions tindran un recàrrec de 2€/setmana/infant

Realitzar inscripció en línia

Què farem?



Jocs, manualitats, tallers, danses, dinàmiques de grup, psicomotricitat, expressió corporal, cuina, taller de música, experiments, interpretació, esports, dormida (pendent de confirmar), sortides pel poble, excursions,… i dos cops per setmana farem jocs d’aigua.

A més, enguany a cada casal, estem elaborant el “Llibre Màgic”, on els nens podran escollir algunes de les activitats preparades i pensades perquè s’ho passin pipa.

Enguany l’eix que hem triat és “LA SOSTENIBILITAT“. A partir d’aquest eix els nens i nenes coneixeran les diferents problemàtiques del planeta tot buscant alternatives a través del reciclatge. Si ens seguiu a les xarxes socials de Instagram, Facebook, Twitter, … anirem penjant algunes de les activitats que hem anat pensant.

Les activitats estan dissenyades per l’equip de programació i producció d’Anima’ns Grup.



Diptic-estiu.pdf



Etiquetes: tallers estiu argençola



Ho vols compartir?