Societat diumenge, 16 de Abril de 2023

2a edició del RutaTast del Parc Agrari de la Conca d’Òdena


Autor: parc agrari
cartell 2a edició del RutaTast del Parc Agrari de la Conca d’Òdena
cartell 2a edició del RutaTast del Parc Agrari de la Conca d’Òdena Foto: parc agrari

Després de l’èxit de la primera edició, torna el RutaTast del PACO (Parc Agrari de la Conca d’Òdena), que tindrà lloc el diumenge 16 d’abril amb sortida a Santa Càndia (Orpí) i arribada a La Torre de Claramunt. Es tracta d’una caminada gastronòmica de descoberta del territori organitzada pel Parc Agrari de la Conca d’Òdena i amb el suport del Consell Comarcal de l’Anoia.

El RutaTast consisteix en una caminada de 14 km apta per a totes les edats i inclou 10 parades on els participants podran degustar 13 productes del Parc Agrari de la Conca d'Òdena en format de tapes delicioses, així com vins i cerveses locals. Algunes d'aquestes parades es troben en les mateixes explotacions agràries, i els visitants podran explorar-les si ho desitgen.

La ruta començarà a Santa Càndia -Orpí- i acabarà a La Torre de Claramunt. La sortida es farà en petits grups entre les 8 i les 9:30h, i els participants podran triar l'hora d'inici en el moment de la inscripció a través del web www.parcagrarico.cat. El retorn al punt de partida serà amb un autobús gratuït, que estarà en servei ininterrompudament entre les 13 i les 15.30h. El preu d'inscripció per adults és de 15 euros, i per als nens menors de 10 anys és de 8 euros.

Els participants tindran l'oportunitat de degustar una àmplia varietat de productes de la zona, com ara els vins, cerveses i altres licors del Celler Mestís, la vedella de l'Albera de Casa Nostra, els ous ecològics d'Ous d'OR-PÍ, la fruita assecada de Cal Pixallits, l'oli d'oliva de La Solana de Coll-Bas, les hamburgueses de l'Estable 4 vents, els vins tranquils i escumosos del Celler Anna Rosell, els productes elaborats amb plantes silvestres del Col·lectiu Eixarcolant, unes torrades de Santa Teresa elaborades amb la llet i els ous de l'Associació Aliment Humà, els formatges de cabra de la Formatgeria Flor d'Ametller, els olis d'oliva aromàtics del molí de Can Gibert, els gelats artesanals d'Ecomercaderet i els vins del Celler Pla de Morei.

La iniciativa és una gran oportunitat per a descobrir les delícies gastronòmiques del Parc Agrari de la Conca d'Òdena. Les persones interessades poden inscriure’s a través del web www.parcagrarico.cat i reservar la seva plaça per a aquesta passejada única en família o amb amics.



Etiquetes: ruta gastronòmica parc agrari conca òdena anoia



Ho vols compartir?