Acte

8a Caminada Coneix Calonge

diumenge, 7 de Juny de 2015 a les 09:00 a Sant Pere de l'Arç , de Calonge de Segarra



cartell 8a Caminada Coneix Calonge

Enguany, la caminada arriba a la vuitena edició i es realitzarà el proper diumenge 7 de juny seguint la ruta Sant Pere de l’Arç – Calonge – Enfesta, amb un recorregut total de 13 km que es preveu realitzar en 4 i 5 hores. El punt de sortida serà el poble de Sant Pere de l’Arç a les 9 del matí (es repartiran els tiquets de l’esmorzar entre les 7:45 i les 8:45).

Tot seguit, la caminada sortirà en direcció a Calonge, on s’esmorzarà, passant per la Serra de Sant Miquel, la font de Cal Ros, i el torrent del Sirola. Ben esmorzat es continuarà fins al poble d’Enfesta (T.M. de la Molsosa), i des d’aquest punt es tornarà a Sant Pere de l’Arç pels indrets de Torremitja, Torrescassana i Torre Carcoler. El nivell de dificultat de la caminada és mitjà i es recomana dur calçat còmode i adequat.

Aquesta és una activitat oberta a la participació de totes aquelles persones que vulguin passar un matí de diumenge passejant i descobrint contrades de Calonge de Segarra i el seu entorn. La inscripció a la caminada és gratuïta i obligatòria, i el termini per a inscriure’s finalitza el dijous 4 de juny. Per a inscriure’s cal trucar a l’Ajuntament de Calonge de Segarra: T. 93 868 04 09 (de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00h., i dijous de 16:00 a 19:00h.) o bé per correu electrònic a l’adreça: calonge@diba.cat. Al fer la inscripció cal indicar nom, cognoms i adreça de la persona inscrita. El nombre màxim de participants és de 300 per rigorós ordre d’inscripció.

Conjunt monumental de Santa Fe de Calonge - Calonge de Segarra
Conjunt monumental de Santa Fe de Calonge
Vista del poble d'Enfesta - Enfesta
Vista del poble d'Enfesta
Autor: Ramon Sunyer
Església de Sant Pere de l'Arç, romànic (Xi, XII) - Sant Pere de l’Arç
Església de Sant Pere de l'Arç, romànic (Xi, XII)
Autor: Ramon Sunyer



Insertada per: Aj Calonge

Email 93 868 04 09


Ho vols compartir?

dijous, 18 de Abril de 2024


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal