Fires i Festes divendres, 19 de Agost de 2016

Festa Major de Porquerisses 2016


Autor: Ajuntament d'Argençola

El darrer cap de setmana d'agost segueixen les Festes Majors dels nuclis del terme municipal, començant per la de Porquerisses.

Festa Major de Porquerisses 2016
Festa Major de Porquerisses 2016 Foto: Associació de Veïns de Porquerisses

L'Associació de veïns de Porquerisses són els organitzadors de la Festa amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Argençola i @Talicomsona.

Han preparat un programa farcit d'activitats per a tots els públics que ompliran de Festa el poble i que començaran el divendres 26 d'agost amb una caminada nocturna.

La caminada nocturna sortirà de Porquerisses a dos quarts de 9 i cal portar entrepà per sopar pel camí. De tornada al poble s'obsequiarà amb coca i cava a tots els caminadors. Per participar-hi cal inscriure’s al telèfon 650089111 (Ivan). Cal pagar una quota per col·laborar en les despeses de 2 euros.

El dissabte 27 d'agost la Festa Major començarà a dos quarts de 11 del matí amb una Rua infantil i jocs tradicionals i seguirà amb un Vermut a dos quarts de 2 del migdia. A la tarda a partir de les 5 és farà un campionat de Dòmino i a continuació jocs de Bàsquet amb premis pels finalistes. A les 10 de la nit és farà el Sopar de Veïns que aquest any a més serà una Festa dels anys 80 amb concurs de disfresses, també cal apuntar-s'hi amb antelació trucant al 629263450 (Gabi). Després del sopar, cap a dos quarts de 12 de la nit es podrà veure l'espectacle de "Pallassos Abril".

El diumenge 28 d'agost les activitats començaran a les 9 del matí amb una xocolatada i seguidament jocs per la mainada fins a la 1 del migdia.

Paral·lelament a dos quarts de 11 del matí es celebrarà el campionat de bitlles catalanes. Cap a dos quarts de 3 començarà l'Arrossada de Veïns, per poder participar al dinar cal apuntar-se al mateix telèfon que pel Sopar de Veïns.

La Festa Major de Porquerisses es tancarà amb l'actuació dels "Pallassos Abril" cap a les 4 de la tarda.

El diumenge de la Festa Major es podrà veure a la Sala un petit tast de l’audiovisual “De quan anàvem a peu – Memòria i Futur d’Argençola” que s’està acabant de muntar i que es presentarà durant els mesos de setembre/octubre. L'audiovisual suposa la continuació del Projecte Argençola Memòria que estan duent a terme El Trill, Associació cultural del terme d'Argençola i l'Ajuntament.

Bona Festa Major!!!!



Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?