Municipi divendres, 3 de Maig de 2024

Casal d’estiu a Argençola: un estiu de pel·lícula


Autor: argençola
Casal d’estiu a Argençola: un estiu de pel·lícula
Casal d’estiu a Argençola: un estiu de pel·lícula Foto: argençola

Aquest estiu, Argençola acollirà el Casal d’Estiu “Un estiu de pel·lícula”, organitzat per l’Ajuntament d’Argençola i gestionat per l’empresa Anima’ns. El casal serà del 25 de juny al 2 d’agost, i del 26 d’agost al 6 de setembre, de 9 a 13 hores. S’aniran alternant les ubicacions, i es farà una setmana a La Sala de Porquerisses i l’altra al Local Social d’Argençola, començant pel nucli.

El Casal s’adreça a infants de 3 a 12 anys (d’I3 a 6è de primària). Els infants de l’any 2020 han de tenir fets els 3 anys abans de començar la setmana que estiguin inscrits/es.

Un estiu de pel·lícula, l’eix temàtic del Casal


L’eix temàtic és un estiu de pel·lícula, una aventura a través d’activitats temàtiques inspirades en pel·lícules. Amb aquest fil conductor, es pretén treballar els valors que comparteixen i gaudir de les activitats proposades.

El Casal comptarà amb un recull d’activitats programades, organitzades per subtemàtiques per setmana: Un, dos, tres… acció!, Arriba la màgia al casal, Viatgem a la selva, Perseguim els nostres somnis, i El millor equip del món.

Hi haurà sortides, que caldrà agafar l’autocar, i aquestes tindran un cost extra, com també ho tindrà l’acampada prevista.

L’organització gestionarà el Grup de Whatsapp Famílies Argençola, on l’equip de monitors anirà informant. Així mateix, es podrà consultar diàriament les actualitzacions a una galeria d’imatges compartida.

Preu i inscripcions, obertes fins el 31 de maig

El preu per la primera setmana (del 25 de juny al 2 d’agost) és de 38 euros. L’Ajuntament subvencionarà part dels costos en cas de veïns: 20 euros la setmana, i 15 euros per a famílies de dos o més germans. La resta de setmanes tenen un cost de 46 euros, i pels veïns: 23 euros, i 18 euros per a famílies de dos o més germans.

Per tal que l’activitat es pugui oferir, cal que hi hagi un mínim de 12 infants inscrits. Fora de termini, les inscripcions tindran un recàrrec de 5 euros per setmana.

La data límit d’inscripció és fins al 31 de maig, i la data límit per fer el pagament és fins al 7 de juny. Per a qualsevol dubte, es pot contactar a comunicacio@animans.cat

Trobareu tot el detall de la informació aquí: https://estiu.animans.cat/infancia-0-12-anys/argensola/



Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?