Societat dimecres, 3 de Maig de 2023

Tallers d'estiu d'Argençola 2023


Autor: argençola

Del 26 de juny al 4 d'agost i del 28 d'agost a l'1 de setembre a Argençola i Porquerisses. Inscripcions fins al 31 de maig

Tallers d'estiu d'Argençola 2023
Tallers d'estiu d'Argençola 2023 Foto: argençola

Ja estan obertes les inscripcions dels tallers d'estiu d'Argençola 2023 per a nens i nenes de 3 a 12 anys, d’I3 a 6è de primària, organitzat per l'Ajuntament d'Argençola i gestionat per l'empresa igualadina Anima’ns Grup. Enguany es realitzaran a les Sales d'Argençola i Porquerisses en setmanes alternes de dilluns a divendres i l'horari serà de 9 a 1 del migdia. També es contempla oferir servei d'acollida i servei de carmanyola.

L’objectiu principal és que els infants puguin ampliar i gaudir d’aquest projecte, alhora que viuen tot un plegat d’aventures i emocions aprofitant al màxim l’entorn del poble. El casal respon també a la voluntat de l'Ajuntament de fer poble i afavorir la cohesió entre els nuclis del terme municipal.

Preus


El preu per setmana és de 46 euros. Per a veïns del terme municipal, l’Ajuntament subvenciona part del preu, el preu és de 23€/setmana, i el 2n o més germans/es 18€.

El servei opcional d'acollida, 8 a 9 del matí, es durà a terme si hi ha un mínim de 7 nens/setmana i el preu és de 14 euros per infant/setmana.

El servei de menjador de carmanyola, de 1 a 3 de la tarda, es durà a terme si hi ha un mínim de 8 nens setmana i el preu és de 20 euros per infant/setmana.

Podeu realitzar les inscripcions fins el 31 de maig, Fora de termini les inscripcions tindran un recàrrec de 5€/setmana/infant. Data límit pagament fins a l’11 de juny.

Realitzar inscripció en línia

L'Ajuntament subvenciona el preu dels tallers. El servei d'acollida o menjador anirà a càrrec dels pares.

Un cop rebuda la inscripció a través de la plataforma, us demanaran si fareu ús del servei d'acollida o menjador. Aquests serveis complementari s'hauran de pagar al començar.

Què farem?


Enguany l’eix temàtic que hem triat és TALENTS CIENTÍFICS. Una aventura a través de la ciència de la manera més lúdica i acompanyats per la CASSIOPEA, una guineu molt espavilada que coneix molts experiments i ens farà créixer la curiositat per aprendre.

La Cassiopea ens proposarà reptes i ens ajudarà a conèixer altres científiques i científics que ens donin les respostes mentre manipulem i experimentem el món que ens envolta.

La nostra meta al final serà aprendre ciència amb moltes coses que tenim a l'abast i ajudar-los a ser conscients que vivim envoltats de fets científics. A més, la Cassiopea els mostrarà com utilitzant el mètode científic podem fomentar el respecte cap al planeta.

Un any més comptarem amb un llibre d’activitats on els infants podran escollir algunes de les activitats preparades i pensades perquè s'ho passin bé a entorn de la ciència.

Les activitats estan dissenyades per l’equip de programació i producció d’Anima’ns Grup. Ho organitza l'Ajuntament d'Argençola amb el suport de la Diputació de Barcelona.



tallers-estiu-argençola-2023.pdf



Etiquetes: tallers estiu porquerisses argençola carbasí clariana contrast plans de ferran



Ho vols compartir?