Agricultura dimarts, 16 de Febrer de 2016

Sessió Informativa d’ajuts econòmics Leader


Autor: argençola
cartell Sessió Informativa d’ajuts econòmics Leader
cartell Sessió Informativa d’ajuts econòmics Leader Foto: Programa Leader

El Consorci per a la Promoció de l’Alta Anoia acollirà el proper 16 de febrer a les 19.00h una sessió Informativa dels ajuts Leader 2016. Es tracta d’ajudes econòmiques adreçades a emprenedors, empreses, associacions, fundacions i ens públics que tinguin previst realitzar inversions per a projectes de creació o ampliació i millora.

La xerrada del dia 16 de febrer a Els Prats de Rei, anirà a càrrec de Jordi Vilalta de l’Associació pel Desenvolupament de la Catalunya Central i s’informarà de qui pot ser beneficiari Leader, quins requisits s’han de complir per ser beneficiari, tipus i ajust que es poden percebre, documentació necessària per a la presentació de sol·licituds, dates i terminis i despeses no subvencionables.

Preguem confirmació d’assistència a El Consorci per a la Promoció de l’Alta Anoia a info@altaanoia.info o bé al 93 8680366Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia CataloniaHo vols compartir?