Agricultura dijous, 2 de Novembre de 2017

Treballs de neteja del bosc a la riera de Clariana


Autor: argençola

Estan orientats a la prevenció d'incendis i la recuperació del valor ecològic de la riera

Treballs de neteja del bosc a la riera de Clariana
Treballs de neteja del bosc a la riera de Clariana Foto: argençola

Aquesta setmana han començat els treballs de neteja del bosc a la riera de Clariana, unes tasques de gestió forestal que du a terme la Direcció General d'Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi de la Generalitat de Catalunya. Els treballs, que ja es van iniciar la passada tardor i ara es reprenen, estan orientats a la prevenció d'incendis i la recuperació del valor ecològic de la riera. També està previst continuar-los més endavant entre la pista que va de Clariana a Argençola, obrint franges de protecció d'incendis en aquell indret.

La gestió forestal es fa en base a l'aplicació del Pla d'Ordenació Forestal d'Àmbit Municipal (POFAM), que és l'instrument de gestió forestal genuí del nostre municipi.

La previsió és que aquestes tasques tinguin continuïtat al llarg de diversos anys, facilitant el desenvolupament del POFAM i obtenint biomassa destinada al subministrament de les instal·lacions de l'entorn més proper al municipi d'ArgençolaEtiquetes: neteja bosc riera clarianaHo vols compartir?