Agricultura
dimarts 20 febrer 2018

La Diputació de Barcelona convoca places de personal del PVI

<< Tornar    Autor: Ajuntament d'Argençola enviar a un amic     
Es publiquen les bases per les convocatòries del procés selectiu de constitució de les borses de personal per la nova campanya de prevenció d'incendis 2018. Termini per a la presentació de sol·licituds fins a dia 23 de març
 
Convocatòria per cobrir places d'informador-guaita forestal i operadors de comunicacions -
Convocatòria per cobrir places d'informador-guaita forestal i operadors de comunicacions -
Autor: Eduard González
La convocatòria d'aquest procés selectiu de personal ha de proveir la borsa del Pla d'Informació i vigilància per tal de cobrir un total de 182 places d'informadors, 40 guaites i 27 operadors de comunicacions de la campanya 2018.

Les bases de la convocatòria es poden consultar a la pàgina web de la Diputació de Barcelona amb les referències: Guaita-Informador/a (S-01/18) i Operador/a de comunicacions (S-02/18).

Divendres passat, dia 9 de març de 2018, es van publicar les bases al DOGC deixant el termini per a la presentació de sol·licituds fins a dia 23 de març de 2018. Enguany la sol·licitud ha d'anar acompanyada amb la documentació-acreditacions per la valoració de mèrits.

Podeu disposar de la informació actualitzada a la pàgina web www.diba.cat/incendis i a través de les xarxes socials amb el hashtag #pvidiba


Vols compartir-ho?

    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!


amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia) ·  Avís de cookies ·   Avís legal
    Facebook ·  Twitter ·  Google ·  Realització: cdnet
Versió final 2.0 desembre-2014
pàgina executada en 0.058s