Agricultura
dilluns 25 març 2019 Argençola

Període d'alt risc d'incendi forestal

<< Tornar    Autor: Ajuntament d'Argençola enviar a un amic     
Des del 15 de març i fins al 15 d’octubre entra en vigor el període d’alt risc d’incendi forestal i queda totalment prohibit fer foc sense autorització
 
Període d'alt risc d'incendi forestal - Argençola
Període d'alt risc d'incendi forestal - Argençola
Autor: adf anoia
Des del 15 de març i fins al 15 d’octubre entra en vigor el període d’alt risc d’incendi forestal i queda totalment prohibit fer foc sense autorització, tal com recull el decret 64/1995, de 7 de març i que té com a objectiu establir mesures de prevenció d’incendis forestals.

Aquesta prohibició afecta als terrenys forestals (poblats o no per espècies arbòries) i en la franja de 500 metres que els envolta per a qualsevol mena d’activitat, sigui quina sigui la finalitat.

També afecta a la crema de rostolls, marges i restes d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria ni fer focs d’esbarjo. Així mateix a llençar objectes encesos (inclou coets, globus, focs d’artificis o altres artefactes que continguin foc), i abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser causa de l’inici d’un foc.

En aquest període per realitzar determinats treballs i activitats que suposen un risc d’incendi forestal cal demanar una autorització de manera extraordinària al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Fora del període de risc esmentat (entre el 16 d’octubre fins al 14 de març) també cal presentar una comunicació de crema per fer foc en els terrenys forestals.

Enllaç per fer les diferents sol·licituds


Vols compartir-ho?

    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!


amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia)
Telèfon: 93 809 20 00 ·  e-mail: argensola@diba.cat
Avís de cookies ·   Avís legal
Versió 2.0 desembre-2014
Realització: cdnet