Agricultura divendres, 4 de Octubre de 2019

L'Associació de Propietaris Forestals d'Argençola avaluarà la regulació de la recollida de bolets


Autor: argençola

Estudiarà les diverses opcions de regulació de la recollida de bolets en els boscos d'Argençola

L'Associació de Propietaris Forestals d'Argençola avaluarà la regulació de la recollida de bolets
L'Associació de Propietaris Forestals d'Argençola avaluarà la regulació de la recollida de bolets Foto: Josep Albareda

El passat divendres 27 de setembre l'Associació de Propietaris Forestals d'Argençola va realitzar una sessió informativa per tractar la implementació de la recollida de bolets en el Pla d'Ordenació Forestal d'Àmbit Municipal (POFAM).

La xerrada va anar a càrrec de tècnics del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, Mario Beltrán Barba, tècnic que va participar activament en el disseny inicial del POFAM, i de Juan Martínez de Aragón, tècnic especialista em micologia, que és qui va exposar la proposta i va parlar de diverses experiències al territori de Catalunya, així com la manera de funcionar en aquest tema a diverses Comunitats Autònomes d'Espanya. La presentació de l'acte va anar a càrrec del tècnic de la Direcció General de Forest assignat al POFAM, el Sr. Angel Rey.

La majoria dels assistents va considerar adient dur a terme un estudi sobre les diverses opcions de regulació de la recollida de bolets i es va acordar que se sotmetria a consideració dels propietaris adherits de forma més concreta en una reunió posterior. També es va parlar d'incloure en la regulació la recollida de la mata o llentiscle i altres aromàtiques

L'Associació de Propietaris Forestals d'Argençola es l'entitat encarregada de la gestió del Pla d'Ordenació Forestal d'Àmbit Municipal (POFAM).



Etiquetes: regulació de recollida bolets associació de propietaris forestals argençola



Ho vols compartir?