Agricultura
divendres 4 octubre 2019 Argençola

L'Associació de Propietaris Forestals d'Argençola avaluarà la regulació de la recollida de bolets

<< Tornar    Autor: Ajuntament d'Argençola enviar a un amic     
Estudiarà les diverses opcions de regulació de la recollida de bolets en els boscos d'Argençola
 
L'Associació de Propietaris Forestals d'Argençola avaluarà la regulació de la recollida de bolets - Argençola
L'Associació de Propietaris Forestals d'Argençola avaluarà la regulació de la recollida de bolets - Argençola
Autor: Josep Albareda
El passat divendres 27 de setembre l'Associació de Propietaris Forestals d'Argençola va realitzar una sessió informativa per tractar la implementació de la recollida de bolets en el Pla d'Ordenació Forestal d'Àmbit Municipal (POFAM).

La xerrada va anar a càrrec de tècnics del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, Mario Beltrán Barba, tècnic que va participar activament en el disseny inicial del POFAM, i de Juan Martínez de Aragón, tècnic especialista em micologia, que és qui va exposar la proposta i va parlar de diverses experiències al territori de Catalunya, així com la manera de funcionar en aquest tema a diverses Comunitats Autònomes d'Espanya. La presentació de l'acte va anar a càrrec del tècnic de la Direcció General de Forest assignat al POFAM, el Sr. Angel Rey.

La majoria dels assistents va considerar adient dur a terme un estudi sobre les diverses opcions de regulació de la recollida de bolets i es va acordar que se sotmetria a consideració dels propietaris adherits de forma més concreta en una reunió posterior. També es va parlar d'incloure en la regulació la recollida de la mata o llentiscle i altres aromàtiques

L'Associació de Propietaris Forestals d'Argençola es l'entitat encarregada de la gestió del Pla d'Ordenació Forestal d'Àmbit Municipal (POFAM).


Vols compartir-ho?

    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!


amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia) ·  Avís de cookies ·   Avís legal
    Facebook ·  Twitter ·  Google ·  Realització: cdnet
Versió final 2.0 desembre-2014
pàgina executada en 0.053s