Ajuntament dijous, 27 de Novembre de 2014

Salutació 2014


Autor: argençola

Argençola és i vol ser un poble saludable

paisatge
paisatge Foto: Ramon Sunyer

Argençola, el teu poble.

Des de ja fa un temps, el principal propòsit de l'ajuntament d'Argençola és el d'aconseguir que se'ns conegui. Què se sàpiga que formem part d'un país i que, com a comunitat, hi volem aportar tot allò que considerem que són els nostres valors i els nostres actius.

I malgrat que pugui semblar un tòpic, el principal valor disponible a Argençola és la seva gent. Una gent amb qui progressivament anem construint un poble renovat, amb esperançes noves que neixen de projectes nous i de moltes il·lusions.

Argençola és i vol ser un poble saludable, que proporcioni tranquil·litat, espais naturals, productes saludables i boscos, molts boscos d'un gran atractiu, en una estructura de poble respectuosa amb els seus habitants, amb els seus actius econòmics i amb els visitants.

Estem fent, doncs, un poble receptiu que vol tractar bé la seva gent i del que ens volem sentir orgullosos. Per això, tothom hi és benvingut!.


Toni Lloret Grau
Batlle



Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?