Ajuntament dimecres, 29 de Desembre de 2021

Salutació


Autor: argençola
D'esquerra a dreta,  Maria Descarrega, Mercè Hernàndez,  Josep Albareda, Marina Berenguer , Sònia Duran (secretària) i Gumersind Parcerisas
D'esquerra a dreta, Maria Descarrega, Mercè Hernàndez, Josep Albareda, Marina Berenguer , Sònia Duran (secretària) i Gumersind Parcerisas Foto: Aj. Argençola

Benvinguts al lloc web de l’Ajuntament d’Argençola.

Des del consistori us donem la benvinguda al nostre municipi, on podreu gaudir de la seva diversitat, descobrint els seus paratges naturals, ja sigui amb les vistes privilegiades des del nucli d’Argençola, que arriben ben lluny, com també els senders amagats que val la pena de descobrir, sense descuidar el ric patrimoni que hi ha a tot el terme. També volem destacar, per damunt de tot, el valor de la seva gent, que formen una comunitat diversa, emprenedora i socialment activa, formant part dels diferents nuclis amb la seva personalitat que enriqueix el conjunt del terme municipal.

Des d’aquest lloc web posem a disposició de tothom aquella informació d’interès i esperem que els visitants gaudiu del nostre entorn i us sentiu ben acollits.


Gumersind Parcerisas
BatlleEtiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia CataloniaHo vols compartir?