Ajuntament dimecres, 29 de Desembre de 2021

Salutació


Autor: argençola
Salutació
Salutació Foto: argençola

Us donem la benvinguda a Argençola,

El nostre municipi, situat a la comarca de l'Anoia, és un lloc ideal per a totes aquelles persones que busquen gaudir de la natura, la cultura i la gent.
En aquest portal web, obert a tothom, hi trobareu les notícies més destacades del nostre municipi, l’agenda d’actes i activitats, tant les organitzades per l’ajuntament com les del nostre teixit associatiu, com també altres informacions útils i una àrea per a fer tràmits administratius. L'objectiu del nostre Ajuntament és ser una administració moderna, oberta, transparent i participativa.
L'equip de govern està format per regidors i regidores amb vocació de servei al poble i a la seva gent; per a qualsevol preocupació, dubte, suggeriment o queixa, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.
Treballarem per mantenir aquest portal actualitzat i accessible, amb millores constants, perquè esdevingui la porta d’entrada digital al nostre municipi.

Salutacions cordials,

Francesc Ferrer Alegre
Alcalde



Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?