Casa del Tió dijous, 25 de Juliol de 2019

Vivències al bosc 2019


Autor: casadeltio

Del 25 al 27 de juliol

cartell Vivències al bosc 2019
cartell Vivències al bosc 2019 Foto: casadelbosc

Del 25 al 27 de juliol tindrà lloc a Clariana 'Vivències al bosc' un conjunt d'activitats que tenen el bosc com a tema central i que són organitzades per l'Associació de la Casa del Tió i la Casa del Bosc d'Argençola amb direcció artística de ENDINS Esdeveniments i la col·laboració de l'Ajuntament d'Argençola i la Diputació de Barcelona.

Les activitats començaran el dijous 25, a 2/4 de 10 del vespre, hi haurà una activitat de tipus familiar, el conte itinerant 'La màgia dels boscos de Clariana'. Un joc de nit amb la conta contes Mònica Torra que ens portarà a endinsar-nos al bosc on amb l'ajuda de tots s'hauran de resoldre enigmes, trobar pistes... i fins i tot participar en un ritual. Recomanable portar llanternes i calçat còmode. Hi haurà ervei de bar abans d'iniciar l'activitat.

El preu de l'activitat és de 10€ per família. Les places són limitades a 20 famílies i cal reserva prèvia. L'ajuntament d'Argençola ofereix un descompte del 25% en les inscripcions als veïns del municipi.

Els actes seguiran el divendres i el dissabte amb la 3a edició de l'Embosca't Festival'. Un festival d'estiu amb concerts al bosc. El divendres comptarà amb les actuacions de Marcel Lázara i Júlia Arrey Lu Rois. El dissabte serà el torn de El Petit de Cal Eril, Joan Colomo i Gès Kamele.

Veniu a gaudir les nits d'estiu entre els boscos a Clariana!

Embosca't Festival 2019 - Clariana
Embosca't Festival 2019
Autor: casadelbosc


Etiquetes: vivències al bosc casa del tió casa del bosc clariana argençola


Compartit per casadeltio.cat

Ho vols compartir?