Govern municipal dilluns, 20 de Desembre de 2021

Presentació del Consell de Nuclis d'Argençola


Autor: argençola

Vol ser una eina de participació ciutadana i un instrument per afavorir la cohesió entre els diversos nuclis del terme municipal

Presentació del Consell de Nuclis d'Argençola
Presentació del Consell de Nuclis d'Argençola Foto: argençola

Ahir en la recepció de Nadal de l'Ajuntament es va fer la presentació del Consell de Nuclis d'Argençola.

El Consell de Nuclis vol ser una eina de participació ciutadana i alhora un instrument per afavorir la cohesió entre els diversos nuclis del terme municipal.

L'extensió del terme i la dispersió dels seus habitants, per la distància geogràfica entre els diversos nuclis i masies, és una de les dificultats més grans per a la gestió municipal de qualsevol dels temes que afecten als veïns i veïnes.

Creiem que el Consell de Nuclis serà una eina fonamental per ajudar a l'Ajuntament a ser més a prop dels temes que afecten a cada nucli en particular, i a donar resposta als reptes del terme en general. Pels veïns és una oportunitat d'apropar-se a la gestió municipal i tenir-hi veu i incidència d'una manera més directa; i a l'hora els oferirà una imatge més propera del terme en el seu conjunt.

Ja s'ha redactat el Reglament del Consell de Nuclis, que s'aprovarà properament pel plenari municipal i durant el 2022 és convocaran reunions als diferents nuclis per explicar la proposta amb més detall als veïns i veïnes.

Us animen a participar-hi.


Consell-Nuclis-Argençola.pdf



Etiquetes: consell nuclis Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?