Acte

Sortida de reconeixement de flora silvestre. Les plantes que poden entrar a la cuina.

diumenge, 19 de Abril de 2015 a les 11:00 a Argençolacartell Sortida de reconeixement de flora silvestre. Les plantes que poden entrar a la cuina.

La sortida al camp te com a màxim objectiu donar a conèixer i recuperar el us d’espècies vegetals del nostre entorn que poder ser incorporades a la gastronomia, tot redescobrint la botànica de especies silvestres autòctones aplicades a la alimentació que s’utilitzaven antigament i que ara estan en desús. Per això, s’ha de saber quina part s’empra, com collir-les per tal que no hi hagi un perill de conservació per a l’espècie i únicament la quantitat que ens cal, quan es recol•lecten i quants dies en podrem gaudir, on trobar-les i de quin lloc s’han de collir, quins poden ser els seus usos culinaris, si cal coure-les o es mengen fresques, com conservar-les, i sobre tot, saber-les identificar correctament, evitant equivocacions que suposarien un risc per la salut i els perills que comporten si no es recullen plantes de qualitat.

El nostre entorn gaudeix d’una riquesa vegetal increïble, i sense gaires complicacions podem afegir personalitat a un plat i omplir-lo de sentit.

Dia 19 d’abril, de 11 h a 13 h
Lloc de trobada: Bar d’Argençola. Es farà per les rodalies del poble, amb sortida i arribada al mateix.
Inscripcions al mail: info@fitomon.com o Tf: 973532110.
Inversió: 10€


Insertada per: Astrid van Ginkel

Email 973532110


Ho vols compartir?

dimarts, 21 de Maig de 2024


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal