Acte

Cantata 'Cant a Calaf'

diumenge, 3 de Maig de 2015 a les 20:00 a Casal , de Calaf



cartell Cantata 'Cant a Calaf'

El proper diumenge 3 de maig s'estrenarà al Casal de Calaf la cantata “Cant a Calaf”, composta i dirigida per Mns. Valentí Miserachs i Grau. Es tracta d'una obra creada especialment per commemorar el Mil·lenari de la vila, que compta amb lletra de Joan Graells i Mn. Joan Roig.

“Cant a Calaf” serà interpretada en directe per la Coral Ressons, el Cor Trinvant, la Coral de Sant Martí Sesgueioles, la Coral dels Prats de Rei i el Cor Artesenc; la música anirà a càrrec de la Bellpuig Cobla; Assumpta Cribillers i Albert Deprius cantaran com a solistes, i Mn. Joan Sanglas serà la veu recitant. Compta també amb un presentador de luxe: el cantautor i poeta calafí Celdoni Fonoll. Tot plegat promet una posada en escena espectacular, un colofó solemne per a la celebració dels mil anys del municipi.

El concert es completarà amb la interpretació de les sardanes “Calaf, quatre estacions” (música Mns. Valentí Miserachs, lletra Ignasi Ribas), “Calaf estima, canta i dansa” (música Mns. Valentí Miserachs, lletra Joan Borràs) i “Les Roselles” (música Francesc Vives, lletra Ignasi Ribas), així com amb l'estrena de l'audiovisual “Calaf vila mil·lenària”.

Les entrades per assistir a l'estrena ja es poden adquirir anticipadament, al preu de 5 euros, a través d'internet (www.entrades.casaldecalaf.cat); també es poden comprar una hora abans de l'espectacle a la taquilla del Casal. L'aforament és limitat.

Després de la cantata, se servirà a l'exterior del Casal una degustació de Vi Piment (una preparació medieval de vi amb espècies), mentre s'espera l'inici de l'espectacle pirotècnic que, des del castell, acomiadarà la celebració del Mil·lenari de Calaf.


Insertada per: Aj Calaf


Ho vols compartir?

dijous, 28 de Març de 2024


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal