Acte

48a Trobada-taller del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya

diumenge, 17 de Maig de 2015 a les 10:00 a Cerveracartell 48a Trobada-taller del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya

La Trobada-taller és una modalitat d’activitat de corals infantils, on cantaires dels grups de Mitjans i Grans de diferents corals del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) es troben per treballar durant un dia un repertori comú amb un director/a convidat, i finalment presenten el treball fet en un concert.

Al llarg d’aquest any 2015 s’han fet un total de cinc trobades repartides per tot el territori català (Vilafranca del Penedès, Cambrils, Barcelona, Girona i Sant Cugat del Vallès). La darrera serà aquest diumenge, 17 de maig, a Cervera, i estarà organitzada per la Coral Infantil Nova Cervera.

A cada taller hi participen entre 40 i 80 cantaires. D'aquesta manera, el grup és prou reduït com per permetre proximitat amb el director/a convidat, i alhora és prou gran com perquè hi hagi més possibilitats musicals, sobretot en el treball a veus. A la nostra ciutat, a més de la coral amfitriona, participaran diferents grups vocals de les corals Bon cant (d’Agramunt), Ginestell (Alguaire), Shalom (Lleida), Cor Verdaguer (Ponts), L’Esqueix i Els Pinetons, (Ripollet), i de les Escoles Municipals de Música d’Esplugues de Llobregat i de Torredembarra.

Els tallers es classifiquen per nivells de dificultat. En la trobada de Cervera s'hi realitzaran els tallers de nivell A (sota la direcció de Laia de las Heras), nivell B (Isabel Mantecón) i nivell C (Eulàlia Casso).

A més, els cantaires també participen a un 'taller sorpresa', on fan algun treball amb un repertori nou proposat pel director/a convidat.

El concert de cloenda -al que esteu tots i totes convidats- tindrà lloc a 2 quarts de 6 de la tarda al teatre del Casal de Cervera. El preu de l’entrada és de 3 euros; gratuït pels menors de 12 anys.

Una ocasió ben especial de gaudir de la música i del cant!


Coral Infantil Nova Cervera


Insertada per: Carles Sala Tamarit

Web


Ho vols compartir?

dimarts, 21 de Maig de 2024


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal