Acte

Òpera 'Le nozze di Figaro'

dissabte, 30 de Maig de 2015 a les 18:00 a Sala Gran , de Calafcartell Òpera 'Le nozze di Figaro'

Dissabte, 30 de maig, a la Sala Gran, el Conservatori Professional de Música de Badalona ens presenta:LE NOZZE DI FIGARO de Mozart

'Le nozze di Figaro' és una de les òperes més divertides i trepidants de Mozart. Un vodevil on els personatges s'intercanvien personalitats i Cupido va fent de les seves amb tots ells.

Els alumnes de cant del Conservatori Professional de Música de Badalona posen en escena una producció pròpia de petit format que és el resultat del treball de tot un curs. Ells formen la companyia 'Sull'aria', joves cantants en formació, de la qual forma part la calafina MARINA TORRA, que aposten per l'òpera i el cant clàssic acostant-lo a tothom.

'Le nozze di Figaro' és la tercera producció de la companyia, que ja l'havia representat amb una altra posada en escena. L'altra producció va ser 'La Flauta Màgica' que l'any passat va suposar un gran èxit.Així doncs, aquests joves cantants ens faran vibrar amb cada nota i ens demostraran que l'òpera és un gènere del que tothom pot gaudir!Preus de les entrades:

Socis: 8 €

Públic general: 10 €

Venda anticipada: una hora abans de la funció i

dimecres 27 de maig de 20:00 a 22:00 h a les taquilles del Casal.


Insertada per: Casal Calaf

Web


Ho vols compartir?

dimarts, 21 de Maig de 2024


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal