Acte

Casa de la Festa Isagoge 2015

Del divendres 18 al divendres 25 de Septembre de 2015 a Cervera



cartell Casa de la Festa Isagoge 2015

Des de l’Agrupació Seny Major, enguany es durà a terme durant el temps d’Isagoge l’anomenada Casa de la Festa. Un espai que exposarà el bestiari, imatgeria i elements festius de la ciutat, juntament amb part del material generat pel Seminari de Cultura Popular a les Escoles. L’exposició romandrà oberta del divendres 18 al divendres 25 de les 18.00h a les 20.30h.

La Casa de la Festa serà un espai on a part de l’exposició tindrà lloc altres actes relacionats amb la cultura popular i/o tradicional a la nostra ciutat.

El dissabte 19 de setembre a les 7 de la tarda es presentarà el llibre «Fitxa tècnica de la gralla. Per conèixer i entendre l’instrument» d’Ivó Jordà a l’acabar podrem gaudir del concert de gralla: «La gralla en el vuitcentisme» a càrrec del grup “els Modernistes”.

El dilluns 21 de setembre a les 8 del vespre, es durà a terme la ponència «Les cases de la festa, estat de la qüestió» a càrrec d’Oriol Cendra, expert en administració pública i gestió cultural i vinculat al teixit associatiu i a la cultura popular de Cerdanyola del Vallès.
I finalment, el dimecres 23 de setembre a dos quarts de 8 del vespre, podreu assistir a la Xerrada “5 anys de Seminari La Cultura Popular a les escoles de Cervera” on parlarem del present i futur del projecte i presentarem dels darrers materials.

Programa Casa de la Festa Isagoge 2015 - Cervera
Programa Casa de la Festa Isagoge 2015
Autor: Seny Major



Insertada per: Agrupació Seny Major


Ho vols compartir?

dimarts, 23 de Abril de 2024


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal