Acte

Exposició Śigaŕa Segarra. Cruïlla entre Ibèria i Hispània

Del divendres 22 abril al diumenge 3 juliol de 2016 a Museu de la Pell , de Igualadacartell Exposició ?iga?a Segarra. Cruïlla entre Ibèria i Hispània

Del 22 d'abril al 3 de juliol de 2016 es presenta l'exposició ' Śigaŕa Segarra. Cruïlla entre Ibèria i Hispània' a la sala d'exposicions temporal del Museu de la Pell d'Igualada.

Descobrim els tresors amagats de les excavacions d'un dels enclavaments ibers i romans més importants. Una exposició dedicada a les troballes arqueològiques dels Prats de Rei.

La inauguració serà el dia 22 d'abril a les 7 de tarda. La producció i organització d'aquesta exposició és a càrrec del Museu de la Pell i Comarcal l'Anoia i l'Ajuntament d'Igualada

Aquest projecte s’està realitzant des del Museu que pertany al departament de Promoció cultural de l’Ajuntament d’Igualada amb l’assessorament de la Universitat de Lleida, responsable de les darreres campanyes d’excavació i la recerca que s’hi porta a terme, i amb la col•laboració de l’Ajuntament dels Prats de Rei i l’Agrupació Cultural Sigarra.

A més, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona-Xarxa de Municipis i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. En l’exposició també s’exhibiran peces cedides temporalment pel Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC) i el Museu Comarcal de Cervera.

HORARI DEL MUSEU:
Entrada gratuïta.
Dimarts i dimecres: 11 a 14h
Dijous i divendres: 11 a 14h i de 16 a 20h
Dissabtes, diumenges i festius: 11 a 14h

cartell Exposició Segarra Sigara -
cartell Exposició Segarra Sigara
Autor: Cultura IgualadaInsertada per: Cultura Igualada


Ho vols compartir?

dimecres 20 octubre 2021


Login

Actes de la setmana

divendres 22 octubre 2021
Igualada
Projecció documental 'Dones pastores al Penedès'
dissabte 23 octubre 2021
Santa Coloma de Queralt
Visita teatralitzada 'Santa Coloma anys 1300'
diumenge 24 octubre 2021
Santa Margarida de Montbui
1a Mostra de Productors del Parc Agrari de la Conca d'Òdena
diumenge 24 octubre 2021
Argençola
Concert Cercle de Cants
agenda quinzenal