Acte

Presentació de la novel·la 'Essències criminals' de M. Àngels Solé

dissabte 29 abril de 2017 a les 19:00 h a ArgençolaPresentació de la novel·la 'Essències criminals' de  M. Àngels Solé

El dissabte 29 d’abril a les 7 de la tarda es farà a la Sala d’Actes de l’Ajuntament d’Argençola, la presentació de la novel·la Essències criminals de M. Àngels Solé.

M. Àngels Solé (Igualada 1963) és llicenciada en ciències biològiques (botànica), i ha alternat la seva professió com a docent amb les seves dues passions, els llibres i les plantes. Actualment viu a Argençola amb la seva família. L'entorn rural d'aquest municipi i un somni recurrent han inspirat Essències Criminals.

A Essències Criminals, un agent de l'FBI, Stephen Lausach, amb una addicció no volguda, és obligat a viatjar al centre de Catalunya per sotmetre's a un tractament de rehabilitació. En el procés, ell i la seva terapeuta, Sam Ivern, especialista entre d'altres en l'ús d'olis essencials, es veuran implicats, conjuntament amb els Mossos d'Esquadra, en la resolució d'una colla d'assassinats al voltant de la Sagrada Família.

La seva és una novel·la negra, gènere que des de fa uns anys ha començat a ser valorat en la seva mesura i ha ocupar el lloc que li pertoca pels nombrosos lectors que el segueixen. Actualment hi ha certàmens literaris de relleu a casa nostra com BCN Negra, Tiana Negra o els més recents El Segre de Negre a Lleida o El Vi fa Sang a L’Espluga de Francolí que han ajudat a fer conèixer les obres dels autors de fora i a fer d’altaveu dels escriptors negres catalans.

Si voleu saber-ne més, no us perdeu la presentació. L’Ajuntament d’Argençola i l’autora us conviden a tots a assistir-hi.

M. Àngels Solé autora de la novel·la 'Essències criminals' de - Argençola
M. Àngels Solé autora de la novel·la 'Essències criminals' de
Autor: argençolaInsertada per: Argençola


Ho vols compartir?

dimecres 20 octubre 2021


Login

Actes de la setmana

divendres 22 octubre 2021
Igualada
Projecció documental 'Dones pastores al Penedès'
dissabte 23 octubre 2021
Santa Coloma de Queralt
Visita teatralitzada 'Santa Coloma anys 1300'
diumenge 24 octubre 2021
Santa Margarida de Montbui
1a Mostra de Productors del Parc Agrari de la Conca d'Òdena
diumenge 24 octubre 2021
Argençola
Concert Cercle de Cants
agenda quinzenal