Acte

Caramelles 2023 a Cervera

diumenge, 9 de Abril de 2023 a les 10:00 a Cerveracartell Caramelles 2023 a Cervera

El 9 d'abril, diumenge de Pasqua,tornen les Caramelles de Cervera. L'activitat és organitzada per la Coral Infantil Nova Cervera, en col·laboració amb la Paeria de Cervera.

Enguany a més dels cantaires de la coral infantil i les amigues i amics de la resta de formacions de l'Agrupació Coral de Cervera, novament també estaran obertes a tota la ciutadania, i per tant, un cop més es convida a tothom qui tingui ganes de cantar i participar-hi!

La jornada començarà amb un esmorzar per a totes i tots els cantaires i col·laboradors, a les 10 del matí a la plaça Santa Anna. Tot seguit, tota la colla de cantaires (acompanyats dels grallers dels Geganters de Cervera, que també hi participaran) realitzaran el recorregut habitual, passant pels diferents carrers del centre històric de la ciutat de Cervera, per finalitzar cap a la una del migdia a la plaça Major, amb el tradicional sorteig de les mones de Pasqua, gentilesa de diverses pastisseries i obradors de Cervera i la Segarra.

Així, doncs, us esperem a Caramelles, tot convidant-vos a participar (a totes i tots aquells que ho desitgeu) als assajos especials oberts a tothom, que tindran lloc el dissabte 7 d'abril (a 2/4 d'1 del migdia) i el dimecres dia 4 (a les set de la tarda), al número 15 del carrer Major, a la seu de l’Agrupació Coral.

Visca les Caramelles de Cervera! Molt bona Pasqua a totes i a tots!


Insertada per: Coral Infantil Nova Cervera


Ho vols compartir?

dissabte, 2 de Desembre de 2023


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal