Cultura dissabte, 4 de Juliol de 2015

Els Moixiganguers faran pilars de 4 en tots els municipis de l’Anoia


Autor: argençola
Els Moixiganguers escamaparan 33 pilars de 4 en tots els municipis de l’Anoia
Els Moixiganguers escamaparan 33 pilars de 4 en tots els municipis de l’Anoia Foto: Moixigangers d'Igualada

Aquest proper cap de setmana, 4 i 5 de juliol, els Moixiganguers d'Igualada faran una ruta per la comarca per presentar el seu Projecte 20-33, dins els actes del vintè aniversari de la colla, i realitzaran pilars de quatre a tots els municipis.

L'actuació a Argençola està prevista al voltant d'un quart de 5 de la tarda del dissabte a la carretera BV-2231.

Començaran dissabte al matí a Sant Martí de Tous, on faran un pilar a un quart de nou del matí, i a partir d’aquí l’autocar dels Moixiganguers viatjarà a cada racó de la comarca. Seguiran per la zona de Bellprat, la Llacuna, Miralles, Orpí i Carme. Poc abans de les 11 h seran a la Pobla de Claramunt i després continuaran fent pilars a La Torre, Capellades, Cabrera, Vallbona, Piera, Masquefa i els Hostalets de Pierola (13 h). El trajecte continua a El Bruc, Castellolí, Òdena, Jorba, Argençola, Montmaneu (16.30 h) i dissabte a la tarda faran una part dels municipis de l’Alta Anoia: Pujalt i Sant Martí de Sesgueioles.

Diumenge els Moixiganguers començaran el trajecte a Calonge de Segarra (09.14h), continuaran per Castellfollit de Riubregós, St.Pere Sallavinera, Calaf i els Prats de Rei. A Copons faran un pilar a les 11.41 h, després a Veciana, a Rubió i a partir d’aquí completaran les ciutats de la Conca d’Òdena: Santa Margarida de Montbui (12.58 h), Vilanova del Camí i Igualada, a la plaça de Pius XII poc després de les 14h.



Etiquetes: moixigangers igualada



Ho vols compartir?