Cultura dilluns, 3 de Agost de 2015

5a Passejada nocturna i Recital Música d'Amor i Silenci


Autor: Regcultura1

Dissabte 1 d'agost de 2015 a Rocamora

Recital 'Musica d'Amor i Silenci'
Recital 'Musica d'Amor i Silenci' Foto: César Ramírez

La nit del dissabte dia 1 d'agost va acollir la 5a Passejada nocturna per l'antic Camí de Sant Jaume. Cap a dos quarts de deu de la nit es va iniciar la passejada des de Santa Maria del Camí. Un nombrós grup d'una cinquantena de persones va voler provar l'experiència de participar en una caminada nocturna. Després d'un recorregut d'uns 7 quilòmetres i mig, els caminadors van arribar a Rocamora.

Un cop allà i després d'un petit refrigeri van poder disfrutar del Recital "Música d'amor i silenci" de la mà del Marc Freixas (poeta) i de l'Albert Gàmez (veu, piano i guitarra).

Una setantena de persones van gaudir de la proposta del Marc i l'Albert, plena de bona música, poesia i sensibilitat. Ens van presentar les cançons del seu disc "Música d'amor i silenci" basat en un llibre de poemes del Marc Freixas, musicat per l'Albert Gàmez.

Durant tot el concert vam tenir una convidada especial, la lluna plena. La passejada, la lluna i la música íntima i especial del Marc i l'Albert van convertir la primera nit del mes d'agost en una nit especial per recordar.




Etiquetes: caminada nocturna recital rocamora



Ho vols compartir?