Cultura divendres, 13 de Novembre de 2015

Publicació del conte 'El Tió Aprèn a cuidar-lo'


Autor: Ajuntament d'Argençola

Els autors Ton Lloret i Martí Garrancho són veïns d’Argençola

Portada conte 'El Tió Aprèn a cuidar-lo'
Portada conte 'El Tió Aprèn a cuidar-lo' Foto: Ton Lloret i Martí Garrancho

El dilluns dia 16 de novembre podreu trobar a totes les llibreries de Catalunya el conte 'El tió. Aprèn a cuidar-lo' editat per Cossetània Edicions, el preu és de 5,9 euros.

El manual ens presenta dos científics estrangers, Max Palmerius i Frederich Inche, que van aterrar un bon dia a Argençola on hi van descobrir els tions i van començar a fer-se preguntes sobre que era i com s’ho feia aquest troc que la gent porta a casa seva per Nadal, s’alimenta de fruita i galetes i acaba cagant llaminadures i regals per a tota la família. Totes les respostes i un munt de curiositats les trobareu al conte.

Els autors són dos veïns del municipi: Ton Lloret de Clariana, és el responsable dels textos i Martí Garrancho d’Argençola, de les il•lustracions.

La presentació del manual serà un dels actes de la 5a Festa i Mercat del Tió que és farà el proper diumenge 6 de desembre a Clariana.
L’acte serà a dos quart d’una del migdia a l’església de Santa Maria de Clariana. Al Mercat del Tió també hi podreu trobar una parada de l’editorial.

Els autors també el presentaran:

- el dimarts dia 8 de desembre a la Llibreria La Mulassa de Vilanova i la Geltrú a 2/4 d'1 del migdia
- el dissabte dia 12 de desembre i de la mà de la Llibreria Aqualata d’Igualada a la sala de l'antiga biblioteca de l'Ateneu Igualadí.

Ja està corrent per les xarxes el booktrailer d’animació, del que s’encarregat Bernat Enrich d’Argençola, amb l’objectiu d’ajudar a la seva difusió. El podeu veure al Facebook: https://www.facebook.com/El-Tió-Aprèn-a-cuidar-lo o en aquesta mateixa web.

Un bon regal 100% Argençola per aquestes properes festes.


Cataleg-novetats-Cossetania-Edicions-novembre-2015.pdf



Etiquetes: festa tió clariana argençola



Ho vols compartir?