Cultura divendres, 5 de Febrer de 2016

El Consell Comarcal de l'Anoia cerca veus per al projecte Terra de Castells


Autor: argençola

L’aplicació que vol difondre les rutes dels castells busca sobretot perfils de persones grans, entre elles també d'Argençola

Restes del Castell de Clariana
Restes del Castell de Clariana Foto: Carme Monclus

El Consell Comarcal de l'Anoia està en plena producció de la creació de l'aplicació que promocionarà 3 rutes pels castells de l'Anoia. Una de les rutes ja està finalitzada i actualment l'entitat cerca més persones voluntàries que vulguin participar en la gravació dels àudios de les altres dues rutes. Veus que expliquen el recorregut a través de personatges històrics.

Aquesta és la segona crida que l'entitat fa, la primera va permetre gravar una de les rutes i ara calen nous voluntaris/es per a les dues restants. Es necessiten persones preferiblement de les poblacions que fan referència a les dues rutes que falten per produir, per tant, caldrien veus de veïns i veïnes de Castellfollit, Calonge, Calaf, Sant Pere Sallavinera, els Prats de Rei, Rubió, Veciana, Jorba, Argençola o Sant Martí de Tous.

És preferible que els locutors/es tinguin habilitats teatrals i bona locució per tal d'interpretar personatges medievals a través dels quals s'explica la història dels nostres castells. També interessen persones de totes les edats però sobretot grans, ja que són les més difícils de trobar. Els interessats/des a rebre més informació i/o fer arribar la seva sol·licitud de col·laboració ho poden fer a través del correu turisme@anoia.cat. Per a la producció de la primera ruta enregistrada s'ha comptat amb la col·laboració d'una vintena de persones que han viscut l'experiència d'una manera molt positiva i a qui el Consell Comarcal agraeix la seva disposició.


anoia-terra-de-castells.pdf



Font: Anoia Diari   + info (enllaç extern)

Etiquetes: castells Argençola Anoia consell comarcal anoia



Ho vols compartir?