Cultura dimecres, 3 de Agost de 2016

Presentació de l'audiovisual 'De quan anàvem a peu - Memòria i futur d'Argençola'


Autor: Ajuntament d'Argençola

Durant la Festa Major es podran veure els primers minuts de l'audiovisual que està en procés d'edició

Presentació de l'audiovisual 'De quan anàvem a peu - Memòria i futur d'Argençola'
Presentació de l'audiovisual 'De quan anàvem a peu - Memòria i futur d'Argençola' Foto: Ajuntament d'Argençola

El diumenge 14 d'agost, a la sortida de l'ofici de la Festa Major i a la sala d'actes de l'Ajuntament es farà l'acte de presentació de la continuació de l'audiovisual 'De quan anàvem a peu' que, dins el Projecte Argençola Memòria, es va presentar l'any 2014.

En aquesta continuació s'ha volgut donar un tomb al projecte. Tot i seguir utilitzant el format d'entrevista, s'han incorporat a l'equip de treball tres nenes del poble, com a element dinamitzador, tot buscant la complicitat dels entrevistats.

Hi ha participat gent de la majoria de nuclis del terme municipal. Algunes d'aquestes persones encara viuen al poble, mentre que d'altres hi van passar una part de la seva vida.

Aquesta representació dels diferents nuclis en un projecte comú del municipi, creiem que pot afavorir la integració social i el sentit de pertinença, sempre difícil en municipis amb població dispersa com és Argençola.

Aquest Ajuntament i El Trill, Associació cultural del terme, fa anys que col·laboren en els projectes de preservació de la Memòria de la gent d'Argençola. Una memòria que ens parla de persones, d'espais, de maneres de viure, de treballar i de gaudir.

El procés de muntatge definitiu del vídeo s'acabarà el proper mes de setembre, moment en el que es farà una presentació pública de tot el treball.

Després de la petita presentació de diumenge 14 d'agost hi haurà un vermut per a tots els assistents.


Publicacion3.pdf



Etiquetes: memòria històrica argençola



Vídeos

De quan anàvem a peu - Memòria i futur d'Argençola

Ho vols compartir?