Cultura
dissabte 29 abril 2017 Argençola

Presentació de la novel·la 'Essències criminals' de M. Àngels Solé

<< Tornar    Autor: Ajuntament d'Argençola enviar a un amic     
Dissabte 29 d’abril, a les 7 de la tarda, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament d’Argençola
 
Presentació de la novel·la 'Essències criminals' de  M. Àngels Solé - Argençola
Presentació de la novel·la 'Essències criminals' de M. Àngels Solé - Argençola
Autor: argençola
M. Àngels Solé autora de la novel·la 'Essències criminals' de - Argençola
M. Àngels Solé autora de la novel·la 'Essències criminals' de - Argençola
Autor: argençola
El dissabte 29 d’abril a les 7 de la tarda es farà a la Sala d’Actes de l’Ajuntament d’Argençola, la presentació de la novel·la Essències criminals de M. Àngels Solé.

M. Àngels Solé (Igualada 1963) és llicenciada en ciències biològiques (botànica), i ha alternat la seva professió com a docent amb les seves dues passions, els llibres i les plantes. Actualment viu a Argençola amb la seva família. L'entorn rural d'aquest municipi i un somni recurrent han inspirat Essències Criminals.

A Essències Criminals, un agent de l'FBI, Stephen Lausach, amb una addicció no volguda, és obligat a viatjar al centre de Catalunya per sotmetre's a un tractament de rehabilitació. En el procés, ell i la seva terapeuta, Sam Ivern, especialista entre d'altres en l'ús d'olis essencials, es veuran implicats, conjuntament amb els Mossos d'Esquadra, en la resolució d'una colla d'assassinats al voltant de la Sagrada Família.

La seva és una novel·la negra, gènere que des de fa uns anys ha començat a ser valorat en la seva mesura i ha ocupar el lloc que li pertoca pels nombrosos lectors que el segueixen. Actualment hi ha certàmens literaris de relleu a casa nostra com BCN Negra, Tiana Negra o els més recents El Segre de Negre a Lleida o El Vi fa Sang a L’Espluga de Francolí que han ajudat a fer conèixer les obres dels autors de fora i a fer d’altaveu dels escriptors negres catalans.

Si voleu saber-ne més, no us perdeu la presentació. L’Ajuntament d’Argençola i l’autora us conviden a tots a assistir-hi.


Vols compartir-ho?

    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!


amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia)
Telèfon: 93 809 20 00 ·  e-mail: argensola@diba.cat
Avís de cookies ·   Avís legal
Versió 2.0 desembre-2014
Realització: cdnet