Cultura
dijous 28 juny 2018 Argençola

Activitats culturals estiu 2018

<< Tornar    Autor: Ajuntament d'Argençola enviar a un amic     
Avanç de les properes activitats
 
Concert de Raül Benéitez 2017 - Rocamora
Concert de Raül Benéitez 2017 - Rocamora
Autor: Galaxia Management
Passejada nocturna 2017 - Rocamora
Passejada nocturna 2017 - Rocamora
Autor: Enric Martí
Benvolguts veïns i veïnes,

El proper mes de juliol hi ha programades diverses activitats culturals de les que us anirem informant puntualment, però us en fem un petit avançament per si voleu anar reservant les dates a les vostres agendes i sobretot per convidar-vos a col·laborar-hi. Entre tots volem fer possible que les tardes/nits de la darrera setmana de juliol s’omplin d’activitats per a tots als públics.

D'una banda l’Associació de la Casa del Tió i la Casa del Bosc té programades per aquest juliol una sèrie d’activitats al bosc:

VIVÈNCIES, nits d’estiu al bosc (23 al 26 de juliol)
Vespres amb propostes variades com: assistir a la gravació d’un programa de Radio Igualada, aprendre molt en una xerrada sobre salut a càrrec d’un especialista en salut global, conèixer aspectes bàsics de l’astrologia i poder participar amb un conte-joc de nit per famílies.

II FESTIVAL MUSICAL EMBOSCA’T (27 de juliol)
Nit musical amb dos concerts: Ravid Goldschmidt, intèrpret de l’instrument del Hang i el cantant Ferran Palau, presentant el seu projecte en solitari.

El proper diumenge 1 de juliol, a les 12 del migdia, hi haurà una reunió a Clariana per a tots aquells que vulgueu més informació o us animeu a col·laborar.

Per altra, l’Ajuntament, juntament amb els Amics dels Cavalls de l’Anoia estem preparant la 8a Passejada Nocturna de Rocamora, que com és habitual va lligada a la lluna plena. Aquest any la passejada es farà el dissabte 28 de juliol. Un cop acabada la passejada, podreu gaudir de l’actuació d’Ivette Nadal i Caïm Riba.

Us animem a participar-hi i gaudir del nostre entorn natural.

Moltes gràcies.

Marina Berenguer Cabado
Regidora de Cultura i Comunicació


Vols compartir-ho?

    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!


amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia)
Telèfon: 93 809 20 00 ·  e-mail: argensola@diba.cat
Avís de cookies ·   Avís legal
Versió 2.0 desembre-2014
Realització: cdnet