Cultura divendres, 22 de Abril de 2022

Festival Itinera Parlem 2022


Autor: argençola

La segona edició ha programat més de 120 concerts en diferents micropobles

Festival Itinera Parlem 2022
Festival Itinera Parlem 2022 Foto: itinera

El Festival Itinera Parlem és un projecte creat entre l'Associació de Micropobles de Catalunya i Aktive. Els objectius del Festival són donar a conèixer els Micropobles i els seus encants acompanyats de música de qualitat en petit format.

En aquest projecte hi participen músics de Jazz, Blues, Gospel i Soul entre altres estils i col·laboren grans referents de la música catalana com la Fundació Jazz Clàssic, Joan Chamorro i músics que han tocat a la Sant Andreu Jazz Band, la Societat de Blues de Barcelona i el Harlem Jazz Club.

La primera edició del Festival Itinera va néixer amb la previsió de fer una quarantena de concerts, que finalment es van convertir en 105. A la segona edició, 2022, es realitzaran més de 120 concerts de jazz, blues, gòspel i soul. En aquesta edició a Itinera incorpora també nous estils musicals com la rumba catalana, la música llatina i músiques del món. Els concerts tindran lloc entre els mesos de maig i octubre i tots ells són amb entrada de franc.

El 28 de maig, a les 5 de la tarda, serà a Argençola amb l'actuació de Carla Motis & Belén Bandera a la Sala de Porquerisses.



  + info (enllaç extern)

Etiquetes: festival itinera micropobles



Ho vols compartir?