Cultura diumenge, 9 de Abril de 2023

Caramelles 2023 a Cervera


Autor: Coral Infantil Nova Cervera
cartell Caramelles 2023 a Cervera
cartell Caramelles 2023 a Cervera Foto: Coral Infantil Nova Cervera

El 9 d'abril, diumenge de Pasqua,tornen les Caramelles de Cervera. L'activitat és organitzada per la Coral Infantil Nova Cervera, en col·laboració amb la Paeria de Cervera.

Enguany a més dels cantaires de la coral infantil i les amigues i amics de la resta de formacions de l'Agrupació Coral de Cervera, novament també estaran obertes a tota la ciutadania, i per tant, un cop més es convida a tothom qui tingui ganes de cantar i participar-hi!

La jornada començarà amb un esmorzar per a totes i tots els cantaires i col·laboradors, a les 10 del matí a la plaça Santa Anna. Tot seguit, tota la colla de cantaires (acompanyats dels grallers dels Geganters de Cervera, que també hi participaran) realitzaran el recorregut habitual, passant pels diferents carrers del centre històric de la ciutat de Cervera, per finalitzar cap a la una del migdia a la plaça Major, amb el tradicional sorteig de les mones de Pasqua, gentilesa de diverses pastisseries i obradors de Cervera i la Segarra.

Així, doncs, us esperem a Caramelles, tot convidant-vos a participar (a totes i tots aquells que ho desitgeu) als assajos especials oberts a tothom, que tindran lloc el dissabte 7 d'abril (a 2/4 d'1 del migdia) i el dimecres dia 4 (a les set de la tarda), al número 15 del carrer Major, a la seu de l’Agrupació Coral.

Visca les Caramelles de Cervera! Molt bona Pasqua a totes i a tots!Etiquetes: caramelles cervera


Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?