Cultura dissabte, 25 de Maig de 2024

14è Mercat de les Espècies i Productes de la Terra d'Argençola


Autor: argençola

El romaní serà la planta protagonista del Mercat d'Espècies d’enguany, que se celebrarà el dissabte 8 de juny

14è Mercat de les Espècies i Productes de la Terra d'Argençola
14è Mercat de les Espècies i Productes de la Terra d'Argençola Foto: argençola

El dissabte 8 de juny de 2024 Argençola acollirà la catorzena edició del Mercat de les Espècies i Productes de la Terra, organitzat per l’Associació Cultural del terme d’Argençola, el Trill, amb el suport de l’Ajuntament. Enguany el romaní serà la planta protagonista de la trobada.

Argençola engalanarà carrers i omplirà de flaires aromàtiques que condimenten la cuina i omplen les farmacioles casolanes des de fa generacions. El Mercat de les Espècies i Productes de la terra és ja un esdeveniment consolidat al municipi, i un punt de trobada d'amants de la natura, les espècies, i les plantes aromàtiques i medicinals.

Des de les 8 del matí i fins a les 8 de la tarda hi ha organitzades tota mena d’activitats. Començant per la sortida etnobotànica, i continuant per jornades tècniques, xerrades, dinar degustació amb plats a base de romaní, tallers, exposicions, moltes activitats infantils, destil•lació, l’alquímia de les espècies, tast de formatges amb romaní, música i swing.

Paral·lelament, també hi haurà parades d’artesans i productors locals que complementaran l’oferta de tallers i demostracions, a més d’oferir productes alimentaris, medicinals i cosmètics, entre d’ells, cervesa de romaní, conserves, melmelades, llavors, plantes en test, sabons, vins i caves, pa, formatges, safrà i espècies, entre d’altres.

A més, per començar amb força i energia, enguany arribarà la mare tambora.

Consulteu el programa complet a el trill.org



Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?