Economia dimarts, 19 de Setembre de 2017

Argençola, Copons i Sant Martí de Tous volen vendre a Mercabarna


Autor: argençola

L'objectiu és promoure l’accés dels productors de cultius i productes ecològics dels tres municipis al gran mercat de proveïdors de Barcelona

Argençola, Copons i Sant Martí de Tous volen vendre a Mercabarna
Argençola, Copons i Sant Martí de Tous volen vendre a Mercabarna Foto: mercabarna

En el marc de les iniciatives de promoció econòmica de l’Ajuntament d’Argençola, el dia 15 de setembre es va celebrar una reunió a Mercabarna en la que també hi participaren els Ajuntaments de Copons i Sant Martí de Tous.

La trobada fou amb la regidora de comerç de l’Ajuntament de Barcelona, Montserrat Ballarín i el director general de Mercabarna, Josep Tejedo.

El propòsit de la reunió va ser el de promoure l’accés dels productors de cultius i productes ecològics dels tres municipis al gran mercat de proveïdors de Barcelona i el resultat ha estat altament satisfactori, tant pel clima de cordialitat de la reunió, com per la predisposició a obrir les portes de Mercabarna als productors i elaboradors d’Argençola, Copons i Sant Martí de Tous.

La regidora Montserrat Ballarín també va mostrar interès en encetar la col·laboració amb l’Associació de Micropobles de Catalunya per aquests temes.

Productes d'agricultura ecològica Josep Mestre - Argençola
Productes d'agricultura ecològica Josep Mestre
Autor: Josep Mestre


Etiquetes: mercabarna argençola copons sant martí de tous



Ho vols compartir?