Economia dijous, 2 de Maig de 2019

Informació de Subvencions i ajuts


Autor: argençola

El Butlletí informatiu de la Unió Empresarial de l'Anoia informa de diverses subvencions i ajuts vigents en l'àmbit comarcal, nacional i internacional.

UEA Informació de subvencions i ajuts
UEA Informació de subvencions i ajuts Foto: uea

Foment de la innovació i incorporació de talent en el sector agroalimentari i forestal

L'Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), a través del projecte 'BCN Smart Rural', ha posat en marxa un programa de suport a les empreses del sector agroalimentari i forestal interessades en incorporar talent i accedir al coneixement per tal de dur a terme un procés d'innovació.

'BCN Smart Rural' és un projecte de desenvolupament rural impulsat per la Diputació de Barcelona, l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC). El projecte, al seu torn, està cofinançat per la Diputació de Barcelona i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), i s’implementa a la zona no metropolitana de la demarcació de Barcelona

Data de finalització 31/12/2020. Més info

ICO Empreses i emprenedors 2019
Finançament orientat a autònoms, empreses, entitats públiques i privades, tant espanyoles com estrangeres, per emprendre les seves activitats empresarials i/o cobrir les seves necessitats de liquiditat dins el territori nacional.

També poden sol·licitar finançament amb càrrec a aquest producte, particulars i comunitats de propietaris exclusivament per a la rehabilitació dels seus habitatges. La tramitació de les operacions es realitza directament a través de les entitats de crèdit.

Més info

ICO Crèdit Comercial 2019
Finançament orientat a autònoms i empreses amb domicili social a Espanya que desitgin obtenir liquiditat mitjançant l'avançament de l'import de les factures

procedents de la seva activitat comercial dins del territori nacional o cobrir els costos previs de producció i elaboració dels béns objecte de venda a Espanya.
La tramitació de les operacions es realitza directament a través de les entitats de crèdit.

Més info



Etiquetes: subvencions ajuts sector agroalimentari i forestal ico



Ho vols compartir?