Economia divendres, 10 de Març de 2023

Peó agrari polivalent, nova formació ocupacional del Consell Comarcal de l'Anoia


Autor: argençola

El curs, de 90h, s'iniciarà el 22 de març a Copons. En el marc del programa ‘Treball, Talent i Tecnologia’

Peó agrari polivalent, nova formació ocupacional del Consell Comarcal de l'Anoia
Peó agrari polivalent, nova formació ocupacional del Consell Comarcal de l'Anoia Foto: cc anoia

El programa ‘Treball, Talent i Tecnologia’ del Consell Comarcal proposa una nova formació ocupacional per despertar vocacions al sector agroalimentari. La nova proposta, que es realitzarà al llarg dels mesos de març, abril, maig i juny, formarà en el perfil professional de peó agrari polivalent.

La formació de peó agrari polivalent constarà d’una part teòrica, amb 90 h i una de pràctica amb 80 h, i està enfocada a la realització de les diferents tasques que ha de dominar un peó agrícola en diferents tipologies de feina. A més, profunditzarà sobre les noves tendències tecnològiques que es fan servir i cap a on evoluciona el món agrícola. El curs iniciarà el 22 de març a Copons de 9 a 14h. Es pot trobar tota la informació més detallada del curs i la formalització d’inscripció, que és fins al 20 de març, al web elfuturestaalaterra.anoia.cat/ocupacio.

El programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), impulsat pel Consell Comarcal de l'Anoia amb el suport de la Diputació de Barcelona i la participació de més d’una vintena de municipis del territori, proposa un programa de formació ocupacional per generar noves alternatives de futur a les persones interessades en la cadena de valor de l’alimentació a la comarca. Les formacions responen als perfils més sol·licitats per les empreses del sector. En aquest sentit i amb anterioritat, el programa ja ha ofert la formació “El món agrari digital. Noves tecnologies en el sector agrari” i una altre de “Dinamitzador/a comercial agrícola”.

La iniciativa s’emmarca dins del projecte comarcal Treball, Talent i Tecnologia (TTT), impulsat des del Consell Comarcal de l’Anoia amb el suport de la Diputació de Barcelona. Concretament, el programa TTT té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia. I vol fer-ho mitjançant accions que facilitin l’avenç tecnològic i acompanyin la transició digital de persones, empreses i institucions cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari.Etiquetes: formació peó agrari copons anoiaHo vols compartir?