Acte

Jornada tècnica 'Botànica a la cuina. Espècies, herbes i flors'

dissabte 13 juny de 2015 a les 09:00 h a Argençola

<< Calendari       enviar a un amic     
Jornada amb l’objectiu de donar a conèixer i recuperar l’ús d’espècies vegetals silvestres del nostre entorn que poder ser incorporades a la gastronomia. Es vol redescobrir la botànica d’espècies autòctones aplicades a l’alimentació, moltes de les quals s’utilitzaven antigament i que ara estan en desús.

Cal saber quina part s’empra, com collir-les i quina quantitat, quan es recol·lecten i quants dies en podrem gaudir, on trobar-les i de quin lloc s’han de collir, quins poden ser els seus usos culinaris, si cal coure-les o es mengen fresques, com conservar-les, i sobre tot, saber- les identificar correctament per evitar equivocacions que suposarien un risc per la salut o degut a no recollir plantes de qualitat. El nostre entorn gaudeix d’una riquesa vegetal increïble, i sense gaires complicacions podem afegir personalitat a un plat i omplir-lo de sentit.

Jornada tècnica Botànica a la cuina. Espècies, herbes i flors

Adjunts:  argencola_botanica_130615_1002.pdf

Insertada per: Argençola
Més informació:
Vols compartir-la?
    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!
amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia) ·  Avís de cookies ·   Avís legal
    Facebook ·  Twitter ·  Google ·  Realització: cdnet
Llicència de Creative Commons
Versió final 2.0 desembre-2014
pàgina executada en 0,057s