Acte

Festa Major d'Argençola 2015

Del divendres 7 al diumenge 9 de Agost de 2015 a Argençola



cartell Festa Major d'Argençola 2015

Amb l’arribada del mes d’agost torna la Festa Major d’Argençola. Aquesta és una bona ocasió per apropar-vos a conèixer aquest petit/gran poble de la comarca i gaudir de les seves immillorables vistes.

La Festa Major començarà el divendres 7 d’agost amb la Nit Jove on no hi faltaran el pregó, un sopar popular i el correcarrers. Al llarg de la nit podreu gaudir de les actuacions dels “Carmina Wanted”, “Ebri Knight”, “Rumb al bar” i ”DJ J”.

Dissabte dia 8 d’agost torna la festa a partir de 2/4 de 6 de la tarda amb inflables i jocs per a la mainada, seguidament hi haurà xocolatada per tothom. A 2/4 de 8 del vespre actuació del “Mag Ferran” amb un espectacle per a tots els públics. A partir de les 10 de la nit Botifarrada i acabarem el dia ballant amb la música de la “Stressband”.

Diumenge dia 9 a les 12 del migdia Ofici de Festa Major. Després d’ofici a la Sala d’Actes de l’Ajuntament és podrà visitar una exposició de fotografies antigues cedides pels veïns del poble. Aquestes primeres fotografies volen ser l’embrió de l’arxiu fotogràfic del municipi dins el Projecte Argençola Memòria. Durant l’acte es servirà un vermut.

El diumenge gaudirem de la tarda-nit d’estiu amb més música a partir de les 6 de la tarda amb els concerts de “Sr. Smizz”, “Josh Allen & the Rootmakers” i el cantautor “Cesk Freixas”. Durant els concerts es podran sopar tapes casolanes a preus econòmics.

Us hi esperem!!!




Triptic-Argen-2015-(B).pdf

Insertada per: Argençola


Ho vols compartir?

dimarts, 19 de Març de 2024


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal