Acte

Festa Major de Clariana 2015

Del dissabte 12 al diumenge 13 de Septembre de 2015 a Clariana (Argençola)



Cartell Festa Major  2015

Ja ha començat el mes de setembre i arriba la darrera Festa Major del terme municipal, la de Clariana. Serà el cap de setmana del 12 i 13 de setembre, just després de la Diada.

La Comissió de Festes ha preparat un munt d’activitats per a tots els gustos i totes les edats. La tarda de dissabte estarà dedicada als nens i nenes del poble començant a les 5 de la tarda amb un Taller de bombolles, les habilitats apreses al taller es podran posar en pràctica a continuació a la 4a Bombollada. Les activitats infantils seguiran amb l’actuació de la pallassa “Turpineta” i acabaran amb una Xocolatada per a tots els assistents.

A les 9 del vespre començarà el 9è concurs de Coques Casolanes i a dos quarts de 10 el Sopar de Veïns. Per assistir al sopar cal inscriure’s prèviament trucant als telèfons 639 874877 o 93 8096391 fins el dia 10 de setembre. El menú té un preu de 12 euros i ja és tot un clàssic: amanida, fideuà, postres, vi, cava i cafè. També hi haurà menú infantil.

Després del sopar Gran Ball de Nit amb el trio “Stresband”. Durant el ball es donaran a conèixer els guanyadors del concurs de coques casolanes i es sortejarà una panera i un pernil.

Diumenge dia 13 a dos quarts de 1 del migdia es farà una Missa solemne a l’església de Santa Maria. Un cop acabada la missa actuaran el duet “Entretenores”.

A la mateixa Església de Santa Maria durant tot el cap de setmana es podrà visitar una exposició de fotografies antigues del terme municipal d’Argençola. Aquesta activitat forma part del Projecte Argençola Memòria que estan duent a terme El Trill, Associació cultural i l’Ajuntament. Si teniu fotos antigues i voleu col•laborar en el projecte les podeu portar durant la tarda de dissabte i farem una còpia digital i en recollirem les dades bàsiques.

Les activitats de la Festa Major es tancaran la tarda de diumenge, a partir de les 7 podreu participar en el Bingo popular i en els Jocs de tota la vida.

No hi falteu!!!




Programa-Festa-Major-Clariana-2015.pdf

Insertada per: Ajuntament d'Argençola


Ho vols compartir?

dijous, 28 de Març de 2024


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal