Acte

Presentació del conte 'El Tió Aprèn a cuidar-lo'

diumenge 6 desembre de 2015 a les 12:30 h a Església de Santa Maria , de Clariana (Argençola)Invitació presentació del conte 'El Tió Aprèn a cuidar-lo'

Els autors són dos veïns del municipi: Ton Lloret de Clariana, és el responsable dels textos i Martí Garrancho d’Argençola, de les il•lustracions.

La presentació del manual serà un dels actes de la 5a Festa i Mercat del Tió que és farà el diumenge 6 de desembre a Clariana. L’acte serà a dos quart d’una del migdia a l’església de Santa Maria de Clariana.

A la presentació hi assistiran el Sr.Jordi Ferré, Director General del N9u Grup Editorial i de Cossetània Edicions i l'Il.lm. Sr.Antoni Lloret i Grau, Batlle d'Argençola

Al Mercat del Tió també hi podreu trobar una parada de l’editorial.

Us adjuntem la invitació per assistir-hi.

El manual ens presenta dos científics estrangers, Max Palmerius i Frederich Inche, que van aterrar un bon dia a Argençola on hi van descobrir els tions i van començar a fer-se preguntes sobre que era i com s’ho feia aquest troc que la gent porta a casa seva per Nadal, s’alimenta de fruita i galetes i acaba cagant llaminadures i regals per a tota la família. Totes les respostes i un munt de curiositats les trobareu al conte.

Un bon regal 100% Argençola per aquestes properes festes.


Portada del conte 'El Tió Aprèn a cuidar-lo' - Clariana
Portada del conte 'El Tió Aprèn a cuidar-lo'
Autor: Ton Lloret i Martí Garrancho
El-tio-ARGENCOLA.pdf

Lectures: 765 Darrera: 02.05.2022
Insertada per: Ajuntament d'Argençola


Ho vols compartir?

dimarts 17 maig 2022


Login

Actes de la setmana

fins diumenge 5 juny 2022
Santa Coloma de Queralt
Exposició 'Tocant el cel amb una corda'
agenda quinzenal