Acte

Festa Major de Clariana 2016

Del dissabte 10 al diumenge 11 de Septembre de 2016 a Clariana (Argençola)



Festa Major de Clariana 2016

Ja ha començat el mes de setembre i arriba la darrera Festa Major del terme municipal, la de Clariana. Serà el cap de setmana del 10 i 11 de setembre, coincidint amb la Diada.

La Comissió de Festes ha preparat un munt d’activitats per a tots els gustos i totes les edats. La tarda de dissabte estarà dedicada als nens i nenes del poble començant a les 6 de la tarda amb l’espectacle “Mans enlaire això és una festa” amb Jordi Giralt de la companyia d’animació infantil Can Cantem. Seguidament es farà un taller de bombolles i les habilitats apreses al taller es podran posar en pràctica a continuació a la 5a Bombollada. Les activitats infantils s’acabaran amb una Xocolatada per a tothom.

A 2/4 de 9 del vespre començarà el Ball de Festa Major amb el grup “Stresband”. A la mitja part es podrà degustar una Fideuà. Els tiquets es vendran el mateix dissabte de la Festa Major a un preu de 5 euros, beguda a part.

Diumenge dia 11 de setembre a dos quarts de 1 del migdia es farà una Missa solemne a l’església de Santa Maria. Un cop acabada la missa actuarà el grup “Pluja de Notes” amb Núria Andreu (veu) i Magda Roig (piano).

Les activitats de la Festa Major es tancaran la tarda de diumenge quan a partir de les 7 podreu participar en el Bingo popular i en els Jocs de tota la vida.

No hi falteu!!!



Insertada per: Ajuntament d'Argençola


Ho vols compartir?

dijous, 25 de Abril de 2024


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal