Acte

Som Terra de Safrà 2016

dissabte 12 novembre de 2016 a les 09:00 h a Santa Coloma de Queraltcartell Som Terra de Safrà 2016

El dissabte 12 de novembre tindrà lloc la segona edició de la fira Som terra de safrà a Santa Coloma de Queralt.

Enguany el tema protagonista és la gastronomia, una jornada per descobrir les característiques, l’ús i les formes d’utilitzar el safrà en la gastronomia catalana a través de la cuina en directe, el showcooking, que en serà l’activitat principal. Durant tot el dia, a l’emblemàtic espai del Castell dels Comtes de Santa Coloma, s’hi podrà gaudir del talent de cuiners i cuineres de llarg recorregut com Pep Trullols del Restaurant El Colomí, Maria Casajoanes de La Barbacana, Isabel Sitges del Antic Forn de Cervera, Elena Vidal de Sana Coctione, Carlos Barneda del Restaurant Sant Francesc i Joan Ollé, tots tres últims Montblanc. A més a més, es gaudirà de tasts de productes exclusius elaborats amb safrà per productors colomins.

Durant tot el matí, a la Plaça de l’Església, es gaudirà d’un mercat de productes amb safrà i de km0 amb productors reconeguts com Formatges Sant Gil d’Albió, Aromis, L’Aresta Cooperativa, Maria Soler, La Segarreta, i molts d’altres. Els productors, comerciants i restauradors colomins participaran a la jornada oferint productes i menús elaborats especialment per aquest dia, amb el safrà com a ingredient estrella.

Altres activitats complementàries de la jornada seran representacions teatrals, visita guiada al call, recollida de flors de safrà i esbrinament a càrrec d’un productor local, xerrades, tastet de ratafia casolana, taller infantil o correfoc.cartell Som Terra de Safrà 2016 - Santa Coloma de Queralt
cartell Som Terra de Safrà 2016
Autor: somsegarra
programa_som_terra_de_safra_2016.pdf

Lectures: 96 Darrera: 02.05.2022
Insertada per: Somsegarra


Ho vols compartir?

dimarts 17 maig 2022


Login

Actes de la setmana

fins diumenge 5 juny 2022
Santa Coloma de Queralt
Exposició 'Tocant el cel amb una corda'
agenda quinzenal