Acte

7è Concurs de sals aromàtiques

dissabte 10 juny de 2017 a les 11:00 h a Argençola

<< Calendari       enviar a un amic     
El concurs de sals condimentades se celebrarà el 10 de juny i estableix dues categories, Professional i Amateur, que caldrà indicar al presentar la sal i que seran valorades i premiades per separat.

De les 11 a l’1h del migdia:
Recepció de sals
Lloc: taula de l’Organització
Activitat gratuïta (entrega de la sal en pot anònim i de la fitxa d’inscripció). http://www.eltrill.org/concurs-de-sals-aromatiques/

a la 1 del migdia:
Tancament del concurs i valoració de les sals

A ¾ de 4 de la tarda:
Entrega de premis a càrrec dels membres del Jurat de la Sal (diploma, detall i logo per incloure a l’etiqueta de la sal premiada)

MEMBRES DEL JURAT
– Bet Florensa, Arquitecta i pastissera de formació, des del 2011 fent tasques de divulgació del producte local i la gastronomia de qualitat a través del seu projecte Tasta Rutes i altres mitjans de comunicació, així com en tallers gastronòmics a diversos punts de la comarca de l’Anoia. tastarutes.wordpress.com

– Joan Boix, promotor del primer restaurant de cuina natural i 100% vegetariana d’Igualada, COR VERD (Gastronomia Vegana), ubicat a la zona de Les Comes, a l’Avinguda Països Catalans, 99-101 d’Igualada

– Gerard Ninot, propietari del espai gastronomic NinoTeca, professor de cuina i dietètica a Escola Joviat de Manresa. Instablog: @ninotour

– Blanca Vela, Blocaire gastronómica a Menjar a Cala Blanca http://acalablanca.blogspot.com, Instagramer @blancavela, guanyadora del 1er premi per a no professonals del 6è concurs de sals aromàtiques 2016 d’Argençola


Jurat del concurs de sals aromatitzades 2015

Insertada per: Argençola
Més informació:
Vols compartir-la?
    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!
amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia) ·  Avís de cookies ·   Avís legal
    Facebook ·  Twitter ·  Google ·  Realització: cdnet
Llicència de Creative Commons
Versió final 2.0 desembre-2014
pàgina executada en 0,042s