Acte

Festa Major de Porquerisses 2017

Del divendres 25 al diumenge 27 de Agost de 2017 a Porquerisses (Argençola)



cartell Festa Major de Porquerisses 2017

El darrer cap de setmana d'agost segueixen les Festes Majors dels nuclis del terme municipal, començant per la de Porquerisses.
 
L'Associació de veïns de Porquerisses són els organitzadors de la Festa amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Argençola i @Talicomsona.

Han preparat un programa farcit d'activitats per a tots els públics que ompliran de Festa el poble i que començaran el divendres 25 d'agost amb una caminada nocturna. 



La caminada nocturna sortirà de Porquerisses a les 9 i cal portar un entrepà per sopar pel camí. De tornada al poble s'obsequiarà amb coca i cava a tots els caminadors. Per participar-hi cal inscriure’s abans de la sortida a Porquerisses mateix a 2 quarts de 9 del vespre. Cal pagar una quota per col·laborar en les despeses de 3 euros, la quota és gratuïta pels infants. La caminada tindrà una durada d’unes 2 hores.



El dissabte 26 d'agost la Festa Major començarà a les de 11 del matí amb una Gincama familiar i seguirà amb el Vermut de Festa Major a la 1 del migdia. A la tarda a partir de les 5 és farà un campionat de Dòmino i a continuació a les 6 hi haurà jocs d’aigua. A dos quarts de 10 de la nit és farà el Sopar de Veïns amb espectacle, també cal apuntar-s'hi amb antelació trucant al 629263450 (Gabi). És sortejarà una paleta de pernil.



El diumenge 27 d'agost les activitats començaran a les 11 del matí amb una xocolatada i Mini-Disco per la mainada.

Cap a les 2 es farà l'Arrossada de Veïns amb espectacle. Per poder participar al dinar cal apuntar-se al mateix telèfon que pel Sopar de Veïns. Es sortejarà un pernil

La Festa Major de Porquerisses es tancarà amb la votació del concurs de fotografia.

Bona Festa Major!!!!


Insertada per: Argençola


Ho vols compartir?

divendres, 26 de Abril de 2024


Login

Actes de la setmana

agenda quinzenal