Acte

Festa Major de Clariana 2017

Del dissabte 9 al diumenge 10 setembre 2017 a Clariana (Argençola)

<< Calendari       enviar a un amic     
Ja ha començat el mes de setembre i la tornada a la feina i a la rutina, però com ens recorden des de la Comissió de Festes de Clariana, encara queda temps per a una petita espurna, la darrera Festa Major del terme municipal, la de Clariana. Serà el cap de setmana del 9 i 10 de setembre, just abans de la Diada.

La Comissió ha preparat un munt d’activitats per a tots els gustos i totes les edats. La tarda de dissabte estarà dedicada als nens i nenes del poble començant a les 6 de la tarda amb l’espectacle de contes 'L’Alícia Patapam' de la Mònica Torra. Seguidament es farà un taller de bombolles i les habilitats apreses al taller es podran posar en pràctica a continuació a la 6a Bombollada. Per participar al Taller i la Bombollada s’ha de pagar una inscripció de 1 euro. Les activitats infantils s’acabaran amb una Xocolatada per a tothom.

A 2/4 de 9 del vespre començarà el Ball de Festa Major amb el grup 'Stresband'. A la mitja part es podrà degustar una Fideuà. Els tiquets del sopar es vendran el mateix dissabte de la Festa Major a un preu de 5 euros, beguda a part.

Diumenge dia 10 de setembre a dos quarts de 1 del migdia es farà una Missa solemne a l’església de Santa Maria. Un cop acabada la missa es podrà gaudir d’un Concert de guitarres.

Les activitats de la Festa Major es tancaran la tarda de diumenge a partir de les 7 amb el Bingo popular i Jocs de tota la vida.

Us hi esperem!!!

cartell Festa Major de Clariana 2017

Insertada per: Argençola
Més informació:
Vols compartir-la?
    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!
amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia)
Telèfon: 93 809 20 00 ·  e-mail: argensola@diba.cat
Avís de cookies ·   Avís legal
Versió 2.0 desembre-2014
Realització: cdnet